2012. január 15., vasárnap

Régiség piaci szerzeményeim...




Egy liszt és egy hagymatartó zománcozott fali tartóka.... :)  Német felirattal..kicsit kopottas kicsit shabby de nekem épp így tetszettek meg! Természetesen nem liszetet és hagymát tartok majd benne,új értelmet nyer majd a "létük" az otthonunkban. A nagyobbik csipkézett oldalú a "Zwiebel" feliratú jobb állapotban van,ő valószínű levéltartó vagy akár zsebkendő tartóként funkcionál majd az új helyén.A kisebbik a "Mehl" feliratú már sérültebb,megpróbálom kicsit időtállóvá tenni ha sikerül.Ő majd a konyhában kapja meg végleges helyét terveim szerint...egyelőre felült a könyves polcomra.... :)
..és most lássuk képekben.... 

....hogy tetszik nektek? ....


"Zwiebel-hagyma"



"Mehl-liszt"


Új helyén az én kis "hagymatartóm" :)

6 megjegyzés:

  1. nekem mindkettő nagyon tetszik....amugy fémből vannak?...Látom hogy zománcozott..na ezeket én is nagyon kedvelem..én keresek egy nagy kék zománcozott kancsót..hmmm....

    VálaszTörlés
  2. Ezek igazi kincsek:) most irigykedem kicsit! ügyes vagy,hogy ilyeneket kifogtál:)

    VálaszTörlés
  3. Esz a sárga irigység.:)))))) Gyönyörű darabok!!!!!!Szuper levéltartó lett!!!!És fehérek....Ügyes voltál!!!!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen....besöpröm a bókokat.... :) Én is úgy gondolom,hogy nagy szerencsém volt,és képzeljétek a legelső soron volt..ott árválkodtak,kezembe kaptam őket és le sem raktam...és az áruk-az is nagyon kedvező volt! Úgyhogy ezentúl még nagyobb kedvvel járok majd a piacra..

    VálaszTörlés
  5. ..és igen marta fémből vannak!

    VálaszTörlés