2011. november 20., vasárnap

Kincsekre bukkantam......

A minap kincsekre bukkantam szó szerint a szekrényem mélyén....Évek óta -kb 18 éve- gyűjtögettem szépen a lakáskultúrával,otthon teremtéssel kapcsolatos magazinokat...Tudtam,hogy megvannak persze...de soha nem volt időm átrendszerezni nézegetni újból..csak álltak a polcon. Elhatároztam,hogy megválok tőlük...hisz így egyben sok helyet foglalnak..és az az igazság,hogy a mai napig megvásárolom  az aktuálisan tetsző lapokat.. :) S a hely az rohamosan fogy a lakásban....muszáj kissé szelektálnom.
Dehogy ne az az érzésem legyen,hogy csak "kidobom" őket..ezeket a számomra oly kedves tárgyakat....hisz olyan nagy becsben tartottam ez idáig őket....
Úgy  gondoltam,hogy jelképes összegért felajánlom,hátha valaki szeretne szemezgetni belőlük.
S hogy miért írtam,h kincseket találtam.....mert belelapozgatva elámultam.....hisz a manapság kedvelt témák,berendezési ötletek is igencsak megtalálhatóak bennük...Nagyon sok parasztházra bukkantam bennük,bútorokra...hagyományos életformákra-és nagyon jó rácsodálkozni az adott kor trendjeire is.
Tehát igazán jó szívvel ajánlom számotokra! 
Csalódni nem fog aki vásárol belőle...hisz nagyon  szép állapotúak....és találtam 1-2 kuriózumot is....azt csak az érdekesség miatt teszem fel...de ha vkit épp az érdekel írjon bátran! :)
A kínálatból:  Lakáskultúra,Otthon, A mi otthonunk, Családi ház, Ötlettár...stb...stb legalább 200 db vegyesen 
100 ft/db áron eladó....ha legalább 10 db-ot választasz...meghálálom...akkor 80 ft/db
A postaköltségeket átvállalom!(minden esetben!-kivétel külföldre!)  :)
Mivel mindegyiket nem fotóztam le...így zsákba macska feeling lesz kissé...ha erre vállalkoztok....én ugyan le nem fotózom mind a 200-at... :)  De bízhattok bennem...mind nagyon szép állapotú.

Megkérem azokat a kedves olvasóimat.akik tehetik..osszák meg a hírt - akik megosszák..azok között 10 db újságot sorsolok ki!

Íme néhány kép:
..nem teljes a csapat... :) még a dobozban is van sok..
..és a kuriózum... 1991/2     az még csak 53 ft !!! volt persze a többi újság "fiatalabb és jobb állapotú! :)

Köszönöm szépen a segítségeteket!!
Legközelebb a Praktika magazin gyűjteményemet válogatom át.... :)

2 megjegyzés:

  1. szia! lehet még rendelni az újságokból?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia igen lehet! elérhetőségem: vefobri@freemai.hu vagy gigikebaba@gmail.com

      Törlés