2010. augusztus 20., péntek

Csipkebogyó ajtódísz

Csipkebogyó ajtódísz



Ezt az őszi ajtódíszt csipkebogyókból készítettem.Gombostűvel rögzítettem a bogyókat egy szalmakoszorúra.Elég időigényes volt ám..s javaslom ha megpróbálkozik vele valaki, mindenképp használjon "gyűszűt"-,hogy elkerülje az ujján a szúrt sebeket...és a benyomódást.
Nagyon mutatós,és akár több évig is tartós marad kiszáradás után.Természetesen a friss csipkebogyókból érdemes elkészíteni.Szedés után előkészítjük,tisztítjuk-majd elrendezzük,mintára vagy akár véletlenszerűen.A magok miatt nehéz szúrni,de a kitartó munka látványos és "örömszerző" lesz. :)
A kész koszorút,akár azonnal díszként használhatjuk,ajtóra-vagy javaslom még asztalközépre is.Kiszáradása után is nagyon mutatós marad,és így akár több éven keresztül is gyönyörködhetünk benne.
Természetesen másik alapra is elkészíthetjük,használd az ötleteidet.

Jó munkát,sikeres alkotást kívánok!

Ha valamelyik ötletemből alkotás születik-szívesen veszem a visszajelzést! Köszönöm!

2 megjegyzés:

  1. Gigike!Nagyon köszönöm ezt a mesés ötletedet!Itt láthatod az én koszorúmat:http://mammka.blogspot.com/2010/09/alig-vartamhogy-hazaerjek.html
    és készen :http://mammka.blogspot.com/2010/09/kesz-lettem-koszoruval.html
    Nagyon ötletes vagy!Gratulálok és köszönöm,hogy megosztottad velem is!
    Szeretettel: Mammka

    VálaszTörlés
  2. Kedves Mammka!
    Köszönöm szépen a kedves szavaidat!Igazán nagy örömmel tölt el,hogy tetszenek a kis "dolgaim"-s még inkább,hogy találtál köztük olyat amit meg is valósítottál! Igazán szép lett-megnéztem! Remélem még sok jó ötletet adhatunk egymásnak!
    Gigike :)

    VálaszTörlés