2010. augusztus 14., szombat

Jelen!

Szia Mindenki!

Jelen!.- Vagyis jelen vagyok én is.. itt a blogpiacon,az internet világában...s mennyi sok emberhez juthatnak majd el a gondolataim..érzéseim.A "lelkem világa".
Magamról,pár szót szeretnék csak, s ,hogy milyen témákat kedvelek,s fogok itt  boncolgatni..s talán megvitatni,vagy épp tanácsot adni-kapni ...akár Tőled ,kedves olvasóm :)
Mint a blog címéből kivehető...kedvelem az  édes életet....Ajjjajjj sajnos minden formájában..
De itt nem a csokoládé imádatomról szerenék többnyire szót ejteni (huhh gondolhattátok most) inkább a szépérzékemről..ha szabad ilyet mondanom.Vagyis a dolgokról a világban ami engem érdekel.
Lakberendezés..otthon,díszítés...kreatív munkák..mindezt toszkán,provanszi,ónémet,magyar country stílusban.
Nem vagyok profi,amatőrként kezdtem érdeklődni eme kellemes dolgok iránt...s talán akad majd némely kedves új ismerős akikkel ezeket a dolgokat boncolgathatjuk.

Üdvözöllek hát,  kedves  idegen!

Remélem sokszor találkozunk!

Gitta

1 megjegyzés:

  1. Üdvözöllek!Én is ugyanilyen cipőben járok,azaz...a szépérzékem...ugyanezt jelzi!Hogy mi iy az a szépérzék?HÁt nem az amikor gyönyörü Toszkánai cserépedényben MŰ_Kardvirágot teszek!!!!Mert sokaknak ezek a dolgok a szépek,a CSILI_VILI-MŰ tucatárú!!!!Hát nem!nekem a levendula.a kavics,a kopott kékedények,a kosarak,régi tárgyak,átalakitva,átfestve...a kert minél kopottabbcuccokkal tele,az ŐRSÉG,a Balaton Felvidék, A Mágika tanyája,A Liliomkert ..és a Vindornyalak!!!...stb....Gyakran fogok benézni...Szia!Márti

    VálaszTörlés